FRI FRAKT

Trött på dyra fraktpriser som dyker upp först i kundvagnen? Vi också!

Hos lappeliten.se får du därför alltid fri frakt på alla produkter, oberoande av beloppet du handlar för. Det ska vara enkelt att handla hos oss, något som betyder att priset du ser på produkten är samma pris som du ska betala.

SNABB LEVERANS

Vi producerar dina produkter i vårt eget tryckeri direkt efter din beställning.

Beställer du före klockan nio på morgonen på en vardag, gör vi vårt yttersta för att dina namnlappar ska skickas redan samma dag – bra, va? När din order har skickats kommer du att få besked från oss och du kan förvänta dig leveranstid på 3–5 arbetsdagar. Vi använder PostNord och levererar direkt till din brevlåda.

NÖJDKUND­GARANTI

Vi erbjuder 100 % nöjdkundgaranti på alla våra produkter här på Lappeliten.se!

Vi lovar att göra vårt allra bästa för att leverera optimala produkter som når dina förväntningar – och gärna mer därtill.

Om du på något sätt skulle stöta på problem med våra produkter, skulle vi uppskatta om du kontaktar oss på [email protected], så att vi kan hjälpa dig. Beroende på vilket problem det är så kan du antingen få nya namnlappar eller pengarna tillbaka – men det förutsätter att produkten har använts korrekt. I vissa tillfällen ber vi dig att returnera produkten om du önskar åberopa garantin. Vänligen notera att garantin inte gäller vid skrivfel under beställning, eller om du vill ändra din design efter att din beställning är slutförd. Nöjdkundgarantin gäller i ett år efter genomförd beställning.