Skapa magiska barnrum med supersöta väggdekorationer. Våra väggdekorer är enkla att fästa på väggen och kan tas bort igen när man så önskar
Skapa magiska barnrum med supersöta väggdekorationer. Våra väggdekorer är enkla att fästa på väggen och kan tas bort igen när man så önskar

Väggdekor «Unicorn»

Paketet innehåller 6 unicorns i olika storlekar (största är 15,5 cm hög), regnbågar, blommor och moln.

Lappelitens väggdekorationer är hållbara och unika utsmyckningar att använda i barnrum. Vi älskar charmerande motiv som gör barnrummet personligt och ger glädje till den som bor där. Väggdekorationerna är lätta att fästa på väggar och andra släta ytor och kan tas bort helt om så önskas.

{{hentPrisUtenRabattUtenFormatering('vg', "1")}} {{hentpris('vg', "1")}}
Lägg i varukorg

Vår väggdekor är självhäftande och fäster sig lätt på målade och tapetserade väggar, samt på andra släta ytor. Ta loss väggdekoren från pappret och fäst den där du vill. Varje set kommer i flera delar så att du kan skapa en personlig vägg.

Ja. Väggdekoren kan enkelt tas bort genom att du lyfter ett av hörnen och drar loss den med jämn fördelning över hela ytan.

Eftersom väggdekorationen är gjord för att lätt kunna tas bort igen, är inte limmet lika kraftfullt som till exempel på våra namnlappar. Därför rekommenderar vi att fästa dekoren på en jämn och slät yta som inte har för mycket textur. Väggar med mycket textur gör det svårt för limmet att komma i kontakt med väggen, något som kan påverka häftningen. Om väggen är nymålad rekommenderar vi att du väntar i minst 30 dagar innan du sätter upp någon väggdekoration.

Absolut! Vår väggdekor kan användas på alla släta ytor, inklusive dörrar och skåp.

Ja, det är klokt (och väldigt enkelt!). Använd bara en fuktig trasa till att tvätta av underlaget med och vänta tills det torkat helt innan du sätter upp väggdekorationen.

Vi finns här för dig. Kontakta oss på [email protected] så återkommer vi till dig inom kort.