Sommarrea! Namnlappar och väggdekor -20%

Våra minilappar används till märkning av små ägodelar såsom hårspännen, pennor, skor och annat som ska tåla påfrestningar. Minilapparna är bara 15 mm breda och lite över 6 mm höga.

Minilappar tål upp till 60 grader i diskmaskin. Lapparna tål även mikrovågsugn och frys.

Detaljer:

  • Minilapparna är 1,3 cm * 0,6 cm
  • Varje set består av 150 minilappar
  • Produkterna är BPA-fria
  • Minilapparna är tvättbara i temperaturer upp till 60 grader i diskmaskin

På grund av minilapparnas storlek rekommenderas det inte att använda dessa på klädesplagg – använd hellre vanliga klister- eller stryklappar.

Ett set minilappar à 150 styck kostar 149 kronor.

Du kan förvänta dig att få hem lapparna inom 3-5 arbetsdagar, beroende på när du lägger in din beställning. Normalt producerar vi lapparna samma dag om beställningen görs tidigt på dagen, eventuellt sker detta nästa arbetsdag. Därefter är det tre dagars postgång som är PostNords snabbaste alternativ.

Våra strykfria lappar är lämpliga till att fästa på matlådor, termosar, i skor, på utrustning och leksaker med mera. Vid applicering måste underlaget vara rent och torrt. Gnugga gärna lite på lappen så att alla kanter fäster sig ordentligt.

Vid applicering på plagg ska klisterlappen fästas på tvättanvisningen eller en motsvarande slät, syntetisk yta, och inte direkt på tyget (till detta rekommenderar vi stryklappar).

Plagget eller föremålet kan gärna används på en gång, men vänta i minst 24 timmar innan eventuell tvätt. Våra strykfria lappar tål upp till 60 graders tvätt i tvättmaskin och diskmaskin. Lapparna tål även torktumlare och mikrovågsugn.

Våra vanliga klisterlappar är 30 * 13 mm stora. Minilapparna är en fjärdedel av storleken – 15 * 6,5 mm.

Ja, våra lappar är slitstarka och kan användas i skor. Vi rekommenderar att inte fästa lappen rakt på skons innersula, då det är en yta med mycket slitage. Det bästa är att märka skor antingen på sidan inuti skon eller på insidan av «tungan». Klisterlapparna sitter också bra på utsidan av skon – se bara till att underlaget är rent och torrt innan du fäster lappen.

Recensioner
Trustpilot
Trustpilot