Sommarrea! Namnlappar och väggdekor -20%

Med namnlappar från Lappeliten kan du märka kläder och ägodelar snabbt, säkert och roligt! Våra namnlappar säkerställer att barnens prylar kommer hem tryggt igen, så att du kan slappna av i axlarna.

Välj klisterlappar för märkning av kläder på syntetisk tvättlapp, samt på andra glatta ytor som matlåda, vattenflaska, ryggsäck med mera. För märkning direkt på textil, till exempel ull och bomull, råder vi att du väljer stryklappar. Alternativt kan du välja vårt kombinationspaket med klister- och stryklappar – då är du redo för allt!

Detaljer:

 • Klister- och stryklappar är 3 cm * 1,3 cm
 • Varje paket består av 120 st. namnlappar, kombinationspaketet består av två set med 120 namnlappar
 • Produkterna är BPA-fria
 • Både klister- och stryklappar är tvättbara i temperaturer upp till 60 grader

Klisterlappar är en favorit bland småbarnsföräldrar och andra som önskar märka kläder och ägodelar snabbt och enkelt. Med Lappelitens tryckmetod och specialutvecklade material får du klisterlappar som sitter riktigt bra på de flesta glatta ytor, såsom:

 • Syntetisk, glatt tvättlapp/märklapp i klädesplagg
 • Plast
 • Metall
 • Gummi
 • Skinn

Klisterlapparna ska inte användas till märkning direkt på textilier. Till detta rekommenderar vi stryklappar.

Klisterlapparna är efter 24 timmar godkända för tvättmaskin upp till 60 grader, torktumlare, diskmaskin, frys och mikrovågsugn. Lapparna tål att användas i skor.

Produkter som är menade att lösa upp fläckar, till exempel Vanish, kan i vissa fall göra att limmet lossnar. Vi rekommenderar därför att kolla plaggen för att se om alla namnlappar är intakta ifall du väljer att använda fläckborttagningsmedel.

Stryklappar är klassikern som kan användas till märkning av alla typer av textilier. Stryklapparna fäster sig i tygfibrerna och sitter väldigt bra.

 • Fästes direkt på tyget med ett strykjärn på högsta temperatur utan ånga
 • Lägg ett strykpapper mellan namnlappen och strykjärnet
 • Tryck det färdiguppvärmda strykjärnet mot lappen i 10-15 sekunder och upprepa eventuellt processen efter behov till dess att stryklappen blivit ett med plagget

Ett set klisterlappar à 120 styck kostar 179 kronor. Priset för ett set stryklappar à 120 styck är 179 kronor. Ett paket med ett set klisterlappar + ett set stryklappar kostar 299 kronor.

Du kan förvänta dig att få hem lapparna inom 3-5 arbetsdagar, beroende på när du lägger in din beställning. Normalt producerar vi lapparna samma dag om beställningen görs tidigt på dagen, eventuellt sker detta nästa arbetsdag. Därefter är det tre dagars postgång som är PostNords snabbaste alternativ.

Det beror på vilket underlag lappen ska fästas på. Många föredrar klisterlappar, vilka kan fästas på de flesta saker med slät, syntetisk yta. Exempelvis matlådor, flaskor och skor. Klisterlappar passar också till kläder – då måste klisterlappen fästas på tvättlappen i syntetiskt material i plagget.

Ska du märka plagg utan tvättlapp är stryklappar lämpliga. Stryklapparna appliceras med hjälp av strykjärn och fästes direkt på plaggets fiber. De «smälter» in i tyget och kan användas direkt på material som ull och bomull. Kolla upp att plagget tål värme innan du stryker fast lapparna.

Våra strykfria lappar är lämpliga till att fästa på matlådor, termosar, i skor, på utrustning och leksaker med mera. Vid applicering måste underlaget vara rent och torrt. Gnugga gärna lite på lappen så att alla kanter fäster sig ordentligt.

Vid applicering på plagg ska klisterlappen fästas på tvättanvisningen eller en motsvarande slät, syntetisk yta, och inte direkt på tyget (till detta rekommenderar vi stryklappar).

Plagget eller föremålet kan gärna används på en gång, men vänta i minst 24 timmar innan eventuell tvätt. Våra strykfria lappar tål upp till 60 graders tvätt i tvättmaskin och diskmaskin. Lapparna tål även torktumlare och mikrovågsugn.

Våra stryklappar placeras på tyget med textsidan upp. Lägg ett strykpapper/bakplåtspapper över och använd ett jämnt tryck i 10-15 sekunder med ett strykjärn på maxtemperatur, utan ånga. Plagget kan används på en gång, men vänta i minst 24 timmar innan plagget tvättas.

Våra vanliga klisterlappar är 30 * 13 mm stora. Minilapparna är en fjärdedel av storleken – 15 * 6,5 mm. Stryklapparna är 30 * 13 mm, samma storlek som våra vanliga klisterlappar.

Ja, våra lappar är slitstarka och kan användas i skor. Vi rekommenderar att inte fästa lappen rakt på skons innersula, då det är en yta med mycket slitage. Det bästa är att märka skor antingen på sidan inuti skon eller på insidan av «tungan». Klisterlapparna sitter också bra på utsidan av skon – se bara till att underlaget är rent och torrt innan du fäster lappen.

Recensioner
Trustpilot
Trustpilot